Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ubuntu / Repository Browser Problem workaround

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • diptesh
    replied
    I have recently installed ubersvn WANdisco 2012 - #12.7-0693 SVN - 1.7 on ubuntu 12.04 server.

    Features like checkout, repo creation, commit etc are woking fine but when i try to see the diff of files on the web interface i get the following error
    "[B cannot be cast to java.lang.String", Will this workaround fix this too ?

    Leave a comment:


  • shripatel
    replied
    Very thankful to you,that you gave an indication to issue very quickly.

    but its sad,,that i have to stop using ubersvn, (because it doesnt give facility to use web based svn, we have to use tortoise client with ubersvn.

    thanks alot.

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Hello Shri,

    We're sorry to read that you're having a difficult time.

    Are you able to access Sventon directory, by entering the address directly into a web browser?
    (http://<IP ADDRESS>:<SVN SERVER PORT>/RepositoryBrowser/repos/<REPOSITORY NAME>/list/?revision=HEAD)

    Failing this, can you view the repository from your browser?
    http://<IP ADDRESS>:<SVN SERVER PORT>/<REPOSITORY NAME>

    Is the repository located in a subdirectory? Currently Sventon is not able to support this, although we will be releasing a fix for this soon.

    It may help to attach a screen shot of what you see on the screen - in case there are some small clues to the cause of your problem.

    Good luck!

    Mk

    Leave a comment:


  • shripatel
    replied
    I followed every step to upgrade sventon browser from beta .1 to 2.5.1
    earlier in sventon browser i was getting list of entries.

    now when i try to browse the repository it shows no folders/files in it.
    it says 0 entries.

    please can some one help ?

    very new to these things pl. guide.

    Shri.

    Leave a comment:


  • otrotabi
    replied
    Thank you! That will work for now. Regards

    Josť

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Originally posted by otrotabi View Post
    I hace installed ubersvn in a Ubuntu 10.04 server and so far I have been able to use everything including the browser. Now the problem is that once I created enough repos to fill the first page under the Repositories tab, I can not use the browser or edit the Repositories listed on the second page. I have not downloaded Sventon fix, but I would say that the problemas are not related, because even deleting the Repositories on that page is not working. Everything works fine with the first page Repositories but not with the others. Subversion itself is working fine and I can interact with these repos ok. Any clues ?
    This is a known problem that will be fixed in a future version of uberSVN. In the meantime, you can use the filter at the top right to get the repository you desire onto the first page. Sorry for the inconvenience.

    Leave a comment:


  • otrotabi
    replied
    I hace installed ubersvn in a Ubuntu 10.04 server and so far I have been able to use everything including the browser. Now the problem is that once I created enough repos to fill the first page under the Repositories tab, I can not use the browser or edit the Repositories listed on the second page. I have not downloaded Sventon fix, but I would say that the problemas are not related, because even deleting the Repositories on that page is not working. Everything works fine with the first page Repositories but not with the others. Subversion itself is working fine and I can interact with these repos ok. Any clues ?

    Leave a comment:


  • Schyfis
    replied
    I don't suppose there's a fix for Windows as well? My Repository Browser hasn't worked since install. I posted a detailed thread a few days ago, but it doesn't seem to have been approved by moderators.
    I'm not sure if it's indicative of a larger problem, or if it's safe to continue without the Repository Browser. I guess I'll try posting again.

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Hi ron,

    Many thanks for the heads up on the broken link. I've replaced it with the one you've found.

    Leave a comment:


  • ron
    replied
    modification to above details needed for ubuntu 10.04.3

    The download location is wrong for sventon -- that only produces a broken .zip file.

    Get http://sventon.googlecode.com/files/...bin-svnkit.zip instead.

    Other than that, works for me!

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Originally posted by DBCooper View Post
    My UberSVN install was setup with the port 9890 but after close inspection my repository has port 9880. Why the difference I have no idea.
    Because two different processes both can't have the port, Apache has to listen on a different one to the uberSVN portal.

    Leave a comment:


  • DBCooper
    replied
    Well I solved my issue with browsing the Repository.

    My UberSVN install was setup with the port 9890 but after close inspection my repository has port 9880. Why the difference I have no idea. All I had to do was open up that other port on my router and things started working just great.

    Leave a comment:


  • DBCooper
    replied
    Hey all,

    Has anybody found an alternative workaround? I tired the above on a windows box and I am still unable to browser the repository.

    Thanks.

    Leave a comment:


  • rvega
    replied
    I can't make repository browser works. However this is a really great tool, congratulations i'm using your tool and it is amazing!

    Leave a comment:


  • ianwild
    replied
    Hi Rvega,

    Sorry we haven't come up with anything that might help here. The Sventon repository browser is a source of some early problems and ultimate we are planning to replace it with another repository browser. Are you still having problems with this?

    Best Wishes,

    Ian

    Leave a comment:

Working...
X