Announcement

Collapse
No announcement yet.

E175009 and E130003

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • E175009 and E130003

    svn version 1.9.4 or 1.9.7 (same behaviour in both) on macOS 10.12.6 or Fedora 26

    Doing
    svn mergeinfo --show-revs merged <source>
    e.g.
    svn mergeinfo --show-revs merged ^/arc1/trunk

    I get first a list og some of the merged commits, but then it finishes too early with:
    svn: E175009: The XML response contains invalid XML
    svn: E130003: Malformed XML: no element found

    Googling indicates that this seems to come in relation with wrong repo url, but here this is clearly not the case as I see some of the merged commits?

    Any hints of what is the problem, and how to solve it?


    Thanks
    Maiken

  • #2
    Could you describe the "<source>" URL you're using? Is the repository remotely hosted? If remotely hosted do you know what version of SVN is running on the server?

    Given the same behavior on 2 completely different clients I'm guessing the repository is remote. Does the corruption show up at exactly the same place every time?

    I'd strongly suggest looking at the logs on the server. Some corruption in the server's repository could cause this.

    Comment


    • #3
      Thank you for that. Yes, found out it was the remote servers problem. The corruption showed up at the same point each time. Fixed now on the server side. Thanks for pointing in the right direction.

      Comment


      • #4
        Glad that helped! Cheers.

        Comment

        Working...
        X