Announcement

Collapse
No announcement yet.

Email doesn't seem to be working for all recpients

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Email doesn't seem to be working for all recpients

    Got this when posting a reply to wasi_shez:
    Code:
    Ran into problems sending Mail. Response: 553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.5.3 - chkuser) 
    
    DEBUG MODE
    
    Line : 165
    File : smtp.php

  • #2
    Hi Andy,

    I moved SVNForum to a new server today (within the last 5 minutes - DNS may still be updating). The previous one was listed on a spam blacklist and as such we had to use a remote SMTP server for sending e-mail.

    Hopefully this should stop any e-mail problems you have been seeing.

    Comment


    • #3
      Email's been OK for a while but getting lots of this the last day or two:

      Code:
      Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 in /var/www/domains/svnforum.org/htdocs/2017/db/mysql4.php on line 48
      
      Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/domains/svnforum.org/htdocs/2017/db/mysql4.php on line 330
      
      Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/domains/svnforum.org/htdocs/2017/db/mysql4.php on line 331
      phpBB : Critical Error 
      
      Could not connect to the database

      Comment


      • #4
        Hi Andy,

        This issue has since been resolved.

        Please accept my apologies for any inconvenience.

        Comment

        Working...
        X