Announcement

Collapse
No announcement yet.

[subversion] Accent problem after migration windows to linux repository

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [subversion] Accent problem after migration windows to linux repository

    Hello,

    I want to migrate a server from Windows to Linux subversion (Red Hat).
    We work on Windows, using Tortoise or Subclispe like svn client. Our IDE are configured to use UTF-8.

    We have problem with accents we checkout the the new subversion repository on the linux server.
    This problem disappears if we set encoding on our IDE in ISO-8859-1

    the command
    Code:
    local
    on red hat returns:
    [quotes]
    LANG = en_US
    LC_CTYPE = "en_US"
    LC_NUMERIC = "en_US"
    LC_TIME = "en_US"
    LC_COLLATE = "en_US"
    LC_MONETARY = "en_US"
    LC_MESSAGES = "en_US"
    LC_PAPER = "en_US"
    Lc_name = "en_US"
    LC_ADDRESS = "en_US"
    LC_TELEPHONE = "en_US"
    LC_MEASUREMENT = "en_US"
    LC_IDENTIFICATION = "en_US"
    LC_ALL =
    [quotes]
    and the command
    Code:
    cat / etc/sysconfig/i18n
    returns
    [quotes]
    LANG = "en_US"
    SUPPORTED = "en_US.UTF-8: fr_FR: fr"
    SYSFONT = "LatArCyrHeb-sun16"
    [quotes]

    When I edit a file, or when I export a file from the repository, there is no problem on the linux server even if the command
    Code:
    file-i
    don't return an encoding.
    If I create a new file encoded in utf-8 export it...no worries.

    My problem is that svnadmin dump seems to be losing the encoding ...
    How to resolve this problem of encoding?
    Thank you for your help.
Working...
X